fredag 3 juni 2011

The Pursuit of Appiness

Om det är någon som mot förmodan missad förra årets webbok "20 things I learned about browsers and the web" så finns det många bra anledningar att ögna igenom boken. Den förklarar hur browsern funkar och varför Google tycker att det här med program och appar ska skötas på ett nytt sätt.

1 kommentar:

Johan sa...

Hej!

Jag heter Johan och jobbar på Honesty, just nu med det spännande projektet Pepsi Refresh som jag tror skulle kunna vara intressant för era läsare.

Pepsi Refresh utmanar ungdomar att komma på idéer om hur de kan förbättra olika saker i som är viktiga i livet. Just nu söker vi idéer på hur man kan förbättra kärleken! Eller, om du vann 100 000 kronor för att förbättra det du älskar… vad skulle du göra då, för t ex katter/skejtparken/centrum/din stad/stallet/fotboll/rapscenen? Dela dina idéer på pepsi.se och se till så att världen får reda på dem.

Topp 100 idéerna kommer med i en bok som säljs online där alla intäkter går till Fryshusets verksamhet. Topp 10 vinner 10 000 SEK och vinnaren får 100 000 SEK för att kunna göra sin idé till verklighet.

Jag tror att det skulle vara intressant för era läsare, hoppas du tycker det också och har lust att tipsa om att detta.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Bästa hälsningar,

Johan.